Neden İş Güvenliği Logo
İş Sağlığı ve Güvenliği

2023-İSG/2: Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları açıklandı

2023-İSG/2: Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları açıklandı
Tamircin Burada

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (İSG) bugün uygulandı. Sınavda çıkan sorular ve cevap anahtarları aynı gün ÖSYM sayfasından ilan edildi.

2023-İSG/2: Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları açıklandı 1

SORU VE CEVAP DUYURUSU

ÖSYM’den yapılan açıklamada; “10 Aralık 2023 tarihinde uygulanan 2023 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı’nın (2023-İSG/2) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının %10’u aşağıdaki bağlantıda erişime açılmıştır.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 10 Aralık 2023 tarihinde saat 12.35’ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle 10 gün süreyle erişebilecektir. Temel Soru Kitapçıkları’nın görüntüleme süreci 20 Aralık 2023 tarihi saat 23.59’da sona erecektir.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup telif hakları ÖSYM’ye aittir. ÖSYM’nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.” denildi.

İSG/2 SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (İSG/2) sonuçları 3 Ocak 2024 tarihinde ilan edilecek.

OSGB Tasarımı

İlgili Yayınlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Araç çubuğuna atla