Neden İş Güvenliği Logo
İş Sağlığı ve Güvenliği

Beren Nilgün

Viranşehir’de kopan vinçten yere çakılan 44 yaşındaki işçi yaşamını kaybetti

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde çırçır fabrikasının çatısını söken işçileri taşıyan vincin kaynak yerinden kopması sonucu metrelerce yüksekten düşen işçilerden Necati Er (44) hayatını kaybederken, ağır yaralanan Bakır Karataş (22) ise hastanede tedavi altına alındı.

Daha Fazla Oku

Tokat’ta elektrik direğinden düşen işçi yaşamını kaybetti

Olay, saat 16.00 sıralarında Reşadiye ilçesi Çamlıkaya Yaylası’nda meydana geldi. İddiaya göre, elektrik şirketi çalışanı Sedat Güner, arıza gidermek için çıktığı elektrik direğinden, dengesini kaybedince metrelerce yükseklikten, düştü. İhbar üzerine ...

Daha Fazla Oku

Sivas’ta 6’ncı kattan düşen 52 yaşındaki inşaat işçisi yaşamını kaybetti

İstiklal Caddesi üzerinde bulunan bir şantiyede meydana gelen olayda, bir inşaat firmasında kalıp ustası olarak çalışan 52 yaşındaki Fahri Arı, çalıştığı sırada dengesini kaybetti ve 6. kattan aşağı düştü. Arı’nın düştüğünü fark eden işçilerin ihbarı ...

Daha Fazla Oku

Diyarbakır’da üzerine inşaat demiri düşen işçi yaşamını kaybetti

Kayapınar ilçesinde inşatta çalışan demir ustası Abdurrahman Ateş, iş makinesiyle taşınan inşaat demirlerinin üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Daha Fazla Oku

İstanbul Kartal’da kamyon dorsesinin altında kalan 51 yaşındaki işçi hayatını kaybetti

Kartal'da hafriyat kamyonunun dorsesinin altında kalan bir işçi hayatını kaybetti.

Daha Fazla Oku
Please wait...

Hakkımda

Beren Nilgün

HSE (A), Yönetici, Nig Akademi Üyesi

İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, “bana bir şey olmaz” inancı ve “kaderciliğin” yarattığı “sürprizlerin” önüne geçebilmek için her iş yerinde uygulanması, zaman içinde iyileştirilmesi gereken çok önemli bir kültür değişimini getiriyor. İş yerleri dışında, evlere, okullara, sokağa yani hayatın her alanına nüfuz etmiş bir “güvenlik kültürü” sürdürülebilir geleceğin en büyük teminatlarından biri olacaktır.

Gerçek ve başarılı bir İş Sağlığı ve Güvenliği kültürü uygulaması, sıfır iş kazası ve meslek hastalığı hedefine ulaşmak için olmazsa olmaz koşuldur.

Medya

Araç çubuğuna atla