Neden İş Güvenliği Logo
İş Sağlığı ve Güvenliği

Çağrı İş Güvenliği

Profil fotoğrafı

Çağrı İş GüvenliğiÇevrim Dışı

    Kimyasal Maddelerle Çalışmalarda Sağlık ve Güvenlik Önlemleri Hakkında Yönetmelik

    Kimyasal Maddelerle Çalışmalarda Sağlık ve Güvenlik Önlemleri Hakkında Yönetmelik, mevcut veya ortaya çıkması muhtemel risklerden çalışanların sağlığını korumak ve güvenli bir çalışma ortamı sağlamak için gerekli asgari şartlar

    Daha Fazla Oku

    Çalışma Bakanlığından 123 milyar kamu zararı. Sayıştay İSG usulsüzlüklerini de açıkladı

    Sayıştay Başkanlığı’nın 2022 yılı raporuna göre; Çalışma ve Sosyal Güvenli Bakanlığı'nın 123 milyar 158 milyon 331 bin 475 TL bütçe açığı verdiği ve SGK’ya usulsüz bir şekilde 45 milyar 730 milyon 564 bin TL para aktardığı ortaya çıktı.

    Daha Fazla Oku

    Mezotelyoma Farkındalık Günü

    Türkiye'de yakınlarını asbeste maruziyetten kaynaklı mezotelyomadan kaybedenler, başkaları da aynı acıları yaşamasın diye uzun yıllardır mücadele ediyor.

    Daha Fazla Oku

    Zonguldak, Bartın ve Karabük’te 2 Bin Madenci Alımı Başladı

    Türkiye Taşkömürü Kurumu tarafından Zonguldak, Bartın ve Karabük'te 2 bin madenci alımı süreci başladı. Başvurular 29 Eylül'e kadar devam edecek. Başvuruların E-Şube ve Alo170 üzerinden yapılacağı belirtildi. Başvuru şartları arasında 18-32 yaş aralığı ve ilçede ikamet etme şartı bulunuyor. Adaylar noter kurası ile belirlenecek ve kura çekimi 13 Ekim'de yapılacak.

    Daha Fazla Oku

    Hatay’da kontrolsüz yıkımla gelen iş cinayeti!

    Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar gören illerden biri olan Hatay'da 'kontrollü' yıkım esnasında hasarlı bina 3 vinç operatörünün üstüne düştü. 1 operatör yaşamını yitirirken, 2 operatör yaralı olarak kurtuldu.

    Daha Fazla Oku
    Please wait...
    Araç çubuğuna atla